PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

KASUT BARU

Untuk bacaan yang lebih jelas dan terang..
Tak perlu pakai kaca mata.
Hanya memerlukan you all baca entry berkaitan terlebih dahulu.

Dah habis baca??..
Ok!... inilah kasut yang aku maksudkan itu.  
So nice bila disarungkan ke kakiku...  
As I told already, kasut ini aku beli di sebuah kedai kecil bertempat di Terminal One.


Kasut raya 2010


Tapi, kasut baru ini sudah buat hal dengan aku.
Time nak pergi majlis jamuan raya kat office lama aku, tiba-tiba pula tapak kasut ni tertanggal..
Aduyai... nasib baik jumpa..  
Credit to Kak Nurul yang tolong carikan untuk aku.
Tajamnya mata dia.
Kalau bukan sebab Kak Nurul, memang aku dah campak dah kasut ni.
Buat malu aku je..

Actually, bukan kasut ni yang problem.
Jalan kat office aku ni yang tak rata. habis rosak kasut aku...
Hahaha!!!... lagi nak salahkan jalan pula.
Mengaku je la engkau tu yang tak pandai jaga kasut...hahaaa...

Eh!!... Apa yang aku melalut ni??....
Aku cuma nak bagitahu yang kasut aku ni ramai benar peminatnya.
Siap nak try lagi... Perghh!!... nasib baik kaki orang tu besar...
So, tak bolehlah nak try kasut aku yang ber-size comel ni...heheh..




4 cakap-cakap:

Hazir @ Aim_Aitch said...

seksis woooo!!!
kasut cenggini la pokcik suka!

Kie-yu said...

comel :D
berapa inci tu sis?

princess_eryna said...

@Hazir @ Aim_Aitch

pok cik suko yo???.....

princess_eryna said...

@Kie-yu

2 1/2 inci rasenyerr...

There was an error in this gadget