PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

APA KES??....

Aku sangat busy sejak pagi tadi...  
So, aku memang tak berkesempatan untuk membuka mana-mana website pun.
Kalau ada pun, baru buka petang tadi tau!...
Nak update blog pun tak sempat...
Tak ade idea sebenarnya.
Balik dari rumah terbuka...eh!..pejabat terbuka JTKNS.. (macam tak sedap je bunyi).. aku terus connect celcom broadband dan buka blog ini...
Terbuntang biji mata aku tau... terkejut tengok reading list jadi macam ni...



















Kenapa jadi macam ni? Tak suka! tak suka!...... kembalikan dia seperti sebelum ini...
Tolonglah!...
Adakah Blogspot sedang mengalami masalah teknikal?...
Hurm... Atau, aku yang tertinggal sesuatu?....
Ada sesiapa yang boleh tolong explain untuk aku tak kenapa reading list boleh jadi macam itu?...




1 cakap-cakap:

afendi ariff said...

ko cari & klik je yg dia tulis "blog as draft" tu...
heh!

There was an error in this gadget