PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

LISA SURIHANI SUDI JENGUK BLOG AKU

Wah!!!..... Lisa Surihani jenguk blog aku. Aku patut rasa bangga ni. Aku sangat teruja apabila Lisa Surihani menjenguk blog aku semalam. Kamu tak percaya erk???... Ini buktinya...

Nampak tak dia???











Aku memang sangat excited gila... Mungkin blog aku bukanlah yang pertama disinggahi... Tapi, aku happy sangat... Eh! ada 1 lagi....

Sini pun ada juga!
















Tak sia-sia aku minat dengan Lisa Surihani. Sudi juga dia menjenguk blog aku yang tak seberapa ini....

------------------------------------------------------
Sorry ye.... sekadar iklan.... untuk menghiasi blog... anyway, thanks to Nuff.... bila lagi nak bagi aku Buffered Earning pula?????...........



9 cakap-cakap:

Kie-yu said...

hiks :D
wat saspen je
lisa surihani tu eh
bleh tak ckp tak kenal
hehe~

princess_eryna said...

@Kie-yu

hahahaa.....
x kan x kenal lisa surihani kot...hehehe

kerr ayat2 jeles tuh???...

jesnita_ns said...

hahahh..ingat kan ye lah lisa suriani jengah blog ko..suspen arr tajuk..bagus..bagus..

Sir Marcello said...

caish!!
ingat betul tadi...kena tipu!

hahaha...kalo betul dia mai..kem salam na~

L@n@ said...

wakaka!!!.. aku terkono!!...

princess_eryna said...

@jesnita_ns

hahahaaa....... jgn marah yeee

princess_eryna said...

@Sir Marcello

kih....kih...kih.. sori lerr... gurauan mase berpuasa...hehehe

princess_eryna said...

@L@n@


hehehee... lu kena beb!...

Zairie Husin said...

mula2 iklan la.. nanti mane taw betul2 ker.. :D


zairie recently posted:
SEKARANG NIE MUSIM MALWARE

There was an error in this gadget