PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

PRODUK SYAHIRAH

Nak minta pendapat kawan-kawan semua berkenaan produk Syahirah ni.













Sekarang ini aku menggunakan produk Safi je. Tapi, ada hati nak beralih arah. Safi ni bukan tak bagus. Aku dah guna produk Safi ni bertahun-tahun. Elok je kulit muka aku. Tak ada masalah. Aku je yang gatal-gatal nak try produk lain.

Produk yang aku gunakan sehingga kini


















1st time aku mula berjinak-jinak dengan Safi ni dulu... aku guna Safi Balqis.

Safi Balqis


















Tapi, rupa-rupanya Safi Balqis tidak begitu sesuai untuk jenis kulit muka macam aku. So, aku pun beralih kepada Safi ekstrak timun yang warna hijau tu. Lama juga aku guna Safi ekstrak timun tu. Sampai abang pun tumpang sekali.

Produk lain aku tak berani nak try.  Kopak purse aku nanti.

Lihatlah wajahku. Hasil penggunaan Safi ekstrak mentimun





















Gambar-gambar ini adalah hasil carian Uncle Google


6 cakap-cakap:

Sharinginfoz said...

alamak tak pernah le guna.. mana pengguna2 syahirah ni

Kie-yu said...

ai pun tak sesuai pakai safi balqis
berminyak kulit
now pakai garnier
so far ok :)

$$ said...

hai,, awk nk guna produk syahirah ke? nape x teruskan safi tue? cam ok je safi dgn kulit awk tue,, sy penah try syahirah 4 thn lps (awal2 kuar kt pasaran) tp x berkesan (kulit yg x sesuai @pun ada sbb lain?).

AiZ said...

macam ok je akak gune safi.. muka nampak makin comel ^__^ lalala




Aiz latest entry
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la
Negara millionaire yang miskin



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

~~ Cik Muda Enny ~~ said...

i baru nak berjinAk2 ngan semua produk syahirah..
so far..ok
:)

chemah said...

product syhirah ok sgt2...

There was an error in this gadget