PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

MAAF!

Aku cuma nak minta maaf kat kawan-kawan semua. Sejak akhir-akhir ini aku agak busy sedikit. So, semacam sudah lupa untuk meng-update blog. Aku tak lupa tapi aku tak sempat. Minggu untuk aku study sudah pun bermula even kerja-kerja kat office juga sudah semakin banyak yang difahami dan ingin dibuat secepat mungkin. Ditambah pula dengan stomachache yang tak tahu bila nak baik. But still have a time to log in facebook.... hahahha!

Untuk tidak menghampakan mereka yang sering mengunjungi blog ini, aku akan cuba meluangkan masa meng-update walaupun sedikit.

Pada 24/07/2010 bersamaan dengan hari Sabtu minggu lepas, kami sekeluarga dijemput oleh kawan sekerja Inchek Hubby makan tengahari di rumah beliau di Telok Panglima Garang. Sebelum sampai ke rumahnya, sesat-barat jugalah kami sampai ke Banting. Di sana, kami dijamu dengan masakan ala kampung. Aku tak ingat jenis semua masakan tapi yang pasti ada tempe. Ada sup ayam. Daging masak kicap atau dendeng.. entah! aku tak pasti... aku kan tak reti sangat masak. Ada kari ikan tenggiri.... Lama juga kami bertamu di sana. Sebelum balik, kami dijamu pula dengan daging puyoh goreng biasa & daging puyoh bersalut tepung... Alhamdulillah!... sudah jimat makan tengahari.  


3 cakap-cakap:

suhaisweet said...

Nice entry friend...visit my latest entry today..;D

Kie-yu said...

same la kite
busy sket lately
pheww~!!

AiZ said...

fuh.. sedapnye.. ^__^

Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

There was an error in this gadget