PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BLOG PILIHAN KIE-YU

Aku baru balik dari Kompleks PKNS. Usha baju untuk hari raya nanti. Aku bukan nak cerita tentang baju-baju yang ada kat PKNS ataupun apa-apa yang menarik di sana. Aku sebenarnya nak cerita tentang ini. Sampai saja aku di tempatku, aku terus plug in broadband dan terus melayari internet. As usual, aku terus buka blog. Then, aku nampak sesuatu di shout box. Aku sangat teruja kerana menjadi blog pilihan kie-yu dari R4T... Terima kasih kie-yu... Tapi, apa kriteria-kriteria yang menyebabkan blog aku terpilih untuk hari ni ye??.... Apapun, terima kasih bebanyaklah ye kie-yu.... Boleh tengok kat sini.

1 lagi, kie-yu jangan lupa tau pasal kasut but aku tu.. seperti yang kita bincangkan dalam facebook tadi.. Gambarnya nanti aku upload-kan di sini. Aku punya kasut but itu sudah kelihatan usang tapi aku tetap suka memakainya.

Dan, sebelum ke Kompleks PKNS tadi.... aku dan Kak Nurul singgah di SACC Mall dulu... Alang-alang parking kat situ, baik singgah terus kan??... Singgah Bonia.. tapi, itu bukan taste aku. Tapi, bila lalu depan Vincii.... aku tertarik hati untuk singgah. Dengan harapan nak usha kasut but ... Kasut but aku yang lama pun berjenama Vincii. Aku memang sukakan kasut but berjenama Bincii Vincii. Harapan hanya tinggal harapan. Bayangan kasut but pun tidak terlihat olehku di situ. Tapi, aku ada berkenan kasut yang ala-ala but juga... cuma kasut ni mcm jaring tapi bukan macam jaring netball tu... Kasut tu memang cantik. Warna brown. Aku memang minat kasut warna dark brown ni. 

Lunch tadi aku makan set GCB... Memang sedap...


3 cakap-cakap:

Kie-yu said...

ouh..
komen kamu menarik
dats y terpilih
pilihan mengikut budi bicara ai la yunk :D

psl but tu dun worry
i'll try cari 4 u
dah upload gambau habaq na..

velasrizal said...

blog xde tajuk? dh kira tajuk la tu hahaha..

Pendidikan Percuma Untuk Kakitangan Kerajaan ?

Redbloodsnow said...

wahh..tahniah kerana terpilih :)

There was an error in this gadget