PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

SEMALAM DI STADIUM ARENA…

Kalo diikutkn prasaan, aku sgt frust ngan perlawanan antara Malaysia ngan Jepun semlm… Tp, aku x bleh salahkan Hafiz begitu jerrr… Coz, aku tgk dia main ngan bersungguh2… At least, dia kalah rubber set.. dia kalah bermaruah sbeno nyerr… Dia x kalah straight game spt yg berlaku pd bergu kedua negara smlm… Main x sabo… Nak cepat abis… Aku tgk cara Hafiz main, same cam Datuk Misbun main… Kalo korang prasan kn, Datuk Misbun slalu main rubber set coz dia mmg nak lawan dia penat dulu… Mcm smlm, Hafiz kalah tipis jerr… Hafiz masih bleh mengejar di saat2 akhir perlawanan… Tp, ape kn daya… da kekalahan mmg berpihak kpd kite… Actually, perlawanan smlm hanya nak cari juara kumpulan… Suatu ketika dulu, Indonesia pernah kalah ngan China dlm mencari juara kumpulan…tp, akhirnye… Thomas Cup jadi milik mereka… x mustahil kn kalo Malaysia juga wat cam gitu???…

Pagi td, aku bukak channel 708… AM Krew Hot.fm tuh laaa… Dengo laa plak kate2 yg kurang manis dlemparkn pd Hafiz drpd pemanggil… Aku plak yg berangin dengo… Ade kerr patut dia same kn Hafiz ngan budak Darjah 3… X patut betol laaa… Jgn laaa kutuk Hafiz sampe cam tuh skali… At least, pemain negara kite sume nyerr bertaraf dunia… Hafiz pun, pernah jd juara All England… Korang pernah???… Ape kate… korang je ganti tempat Hafiz utk coming soon punyerr Thomas Cup… Korang dok salahkn Hafiz… Korang x dok dlm situasi dia… Dia tau dia harapan terakhir negara… Dia sgt2 pressure ngan keadaan tuh… Tp, dia cuba gak main hingga ke titisan peluh yg terakhir…. Dia x menyerah kalah cam tuh jerrr….

Aku bukan laaa sesape ngan Hafiz tuh… Aku jerr yg kenal dia… tp, dia x kenal aku pun… hahahaa…. Cuma, aku x suke bile org kutuk2 dia mcm tuh… Aku gak bukan laaa peminat tegar sukan badminton…

Akhir kate… maju laaa sukan badminton utk korang sumerr….


1 cakap-cakap:

jfook said...

Hopefully they can do well in the next round.

There was an error in this gadget