PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

PERANG DI MANA-MANA…

Ermmm…. aku x tau nak start camnerr???… Bile aku bukak tv… bukak paper… Mcm2 berita psl perang… Artis perang kat kedai mamak… Perang kat Afghan…Perang kat twitter… mcm2 lg laaa…the latest plak… perang blog… ntah lerr… aku sbeno nyerr x suke laaa perang2 cam gini…
gaduh
Niat nak blogwalking pun kdg2 terbantut bile jumpe keadaan yg cam gini…
unfair_fight_118035
Lg2 kalo mcm dlm gambo kat atas nih… X profesional!!!
fist-cartoon-hand-thumb9769752
Aku sgt marah!!!
Aku x nak keadaan nih berterusan…
Tolong laaaa….
-PEACE NO WAR-

psssttt.... credit to uncle GOOGLE utk gambo2 di atas...

1 cakap-cakap:

shafiq said...

yeah, peace no war !


My latest entry : Fakta Tentang Sperma !

There was an error in this gadget