PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

KARIPAP… OH! KARIPAP…

Nih bukan citerr psl sang karipap tau… Menjenguk blog sang karipap td… Aku tetiba teringat sst ttg karipap… Karipap sgt sinonim ngan meeting… Otai2 yg keje gomen mesti tau kn???… Kalo keje gomen, time meeting mesti ade mkn… kalo x mkn tghr, minum pagi pun jd lerr… Slalunyerr yg org order adlh karipap… Time meeting berlangsung pun, ade gak yg mkn karipap… Meeting jer, ade karipap… Tp, tuh dulu… Skang org da order mcm2 da…. x mkn da karipap… Org skang da pandai daaaa….

currypuff

Aku sempat lg join meeting karipap tau…


3 cakap-cakap:

ohmywtf said...

haha..i suka karipap tanpa kari punya...suka intinya kacang:-)

jfook said...

I love curry puff!!!

Sang Karipap said...

Oh tidak..saudara mara sekaripapku!!

Ada jugak entry khas untuk karipap..haha



Ini blog encik Sang Karipap :

Bila Karipap Boleh Bercakap

There was an error in this gadget