PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

GOOGLE NAMA SENDIRI…

Mlm jumaat camnih spatutnyerr aku da tido…. tp, ntah lerr…. asal aku x bleh nak tido plak mlm nih???…. Mate x mo pejam weii…. So, ngan penuh rase nak memaksa mate nih utk tido.. aku pun try lerrr suh uncle Google cari kn name aku kat internet… Wujud kerr x???… Aku sesajerr jerr sbeno nyerrr….. Ghupe2 nyerrr…. mmg ade….

google name

Korang jgn tgk yg kat atas tuh… Kat atas tuh sume palsu… ! jerr yg betol ttg aku…. name ku ade tercatat dlm Malaysia Books of Record ghupenyerrr… Ceh!!… prasan jerr aku kn…. X laaa…. Name aku ade tertulis dlm blog my hubby… Korang pernah x mengalami keadaan cam aku skang nih???… x bleh tido & trase ingin nak mengGoogle name sendiri dlm internet???…. huhu


3 cakap-cakap:

suhaisweet said...

nice blog & en3 dude..keep it up.. visit mine if free..lets share together ;)

afendi ariff said...

penah!
tapi rasanya nama aku sorang je yg kuar...
heh!

Kepala Bergetar said...

a'a, pernah gak.. selalu kuar sekali nama adek bradek kaze ;-)

There was an error in this gadget