PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

FOLLOW ME OR NOT???…

Ceh!!!… Mcm bagus jerr aku kn??… X de laaa… Aku x sebagus org lain tp aku akan cuba utk jd sebagus org lain yg memiliki blog… huhu… Bukan ape… Aku cuma nak citerr psl pollo mempollo nih lerrr… Aku cuma nak tau ape kriteria sst blog yg korang suke nak pollo.. coz, cam aku… x sume blog aku pollo… tp, x semesti nyerr aku x pernah amik tau blog2 yg lain tuh… Aku amik tau gak… Tp, memasing ade kriteria2 yg da diletakkn bile nak pollo memane blog kn???… cam tuh gak ngan aku… Aku suke pollo blog yg bleh bg byk info kat aku… Blog yg bleh wat aku gelak… Yg penting, aku akan pollo blogger yg pollo aku… Kdg2 aku cuma jadi silent reader jerr… Ye laaa… aku adakala nyerr agak pemalu… kuang3x… sgt prasan diri nih… hehe…

pollower

Ape pun, aku sgt berterima kasih kat pengikut berani mati yg sentiasa pollo & support blog aku nih… Syg korang tau… Hehehe… Ape lg… Terus kn laa mempollo blog aku ye…


1 cakap-cakap:

ladymiaka86 said...

hikhikhik.. ternampak la plak pic ciksue disitu.. actually, mahu jd silent reader je bleh.. jarang bg komen2 slalunya silent reader kpd blog yg ciksue follow.. tp thanx sbb appreciate jd follower kamu.. weeeeee~

There was an error in this gadget