PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

CONTEST UNGUPURPLE CRAZY…

Tgh2 aku blogwalking kat blog Nazz td… Aku ternampak contest nih… Kalo korang berminat nak sertai contest nih… masih ade peluang sehingga hujung bln nih… Korang click jerr banner kat bwh nih… terus ke page contest tersebut….

contest ungu

So, sbg sorang blogger yg begitu meminati kalerr purple… Aku terus cari gambo2 yg bleh aku pertaruhkn kat cnie….

purple

Memandangkn anniversary aku yg kian hampir, aku pun amik lerr gambo nih sbg pertaruhan contest kali nih…. Gambo nih di amik mase majlis perkahwinan kami kat Sabah pd 30/05/2008… Atau, lebih tepat lg… mase majlis potong kek… Tema hantaran yg aku bg kat belah lelaki pun kaler purple… tp aku x jumpe plak gambo2 tuh…. Ape yg aku frust, cadar + langsir bilik pengantin plak kaler biru… Aku frust gilerr time tuh…. Da lerr lari tema…. Mak aku plak x ckp awal2 kate x de kaler tuh…. Aku blk kg lg 3 hari nak majlis…. Ye laaa..aku kan dok jauh…

Slogan : Purple atau ungu adalah warna yang melambangkan sifat-sifat kewanitaan dan keibuan yang penuh pengharapan…

Syarat-syarat penyertaan:
1. Mempunyai blog dan jadi follower blog ini. – done!
2. Tangkap gambar anda berbaju purple atau gambar anda dengan apa sahaja barang2 kepunyaan anda yang berwarna purple. (gambo tu kalau nak edit boleh je..nak tambah seri kan lagi) – done!
3. Buat sikit cerita pasal barang anda itu atau kat mana anda ketika dalam gambar. – done!
4. Letakkan banner promo contest ini di blog anda dan link kan entry anda ke blog ini dan promote contest ni utk yg lain join eh..(lagi ramai..lagi meriah) – done!

5. Slogan Purle atau ungu adalah warna yang (tidak melebihi 30 patah perkataan) – asalkan x melebihi 30 pp ok laaa kn????
6. Kalau dah join tinggal kan link blog anda dekat komen eh.. – da letak da….
7.Tajuk entry mesti la “Contest UnguPurple Crazy” – already done!


2 cakap-cakap:

Nazz@Purple said...

Penyertaa diterima!Thanks eh sudi join;)

sweetnye mjlis potong kek tuu

Kepala Bergetar said...

a'a.. ;-)

There was an error in this gadget