PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BUDAK DARJAH 3 MASUK SEMIFINAL???

Aku patut berterima kasih kpd Hafiz Hashim coz berjaya bersihkn name dia yg org dok kutuk2 sblm nih… Cik Kak!!…. tuh dia kak… org yg main mcm darjah 3 tuh laaa yg bwk Malaysia msk Semifinal…

hafiz  

Tp, aku bukan nak citerr psl Hafiz Hashim nih… Aku lebih teruja tgk bergu Debab main smlm…

bergu baru

Bile Rexy amik keputusan utk tukar bergu kedua Malaysia… Aku sgt2 mengharap agar ade keajaiban d ctuh… Yupp!!!… mmg ade… Gandingan Zakry Latif-Hoon Thien How mmg menjadi… aku seronok tgk derang main berbanding ngan Hafiz main… Coz, lawan Hafiz tuh mmg x kuat… Ape pun, permainan Hafiz mmg menjadi laa smlm… Keep it up utk bergu D… hehehe….


3 cakap-cakap:

Jong said...

I think the duet need to shape up a little bit. Besar agaknya ukuran pinggan ni dua....

and yeah Hafiz is the hero yesterday, i wonder whether he'll be able to play well today.

ohmywtf said...

MALAYSIA BOLEH! :-)

nik rosmawati said...

nak gugur jantung tgk badminton ni...sama la..nik pun suka tgk games time bergue ni main..

There was an error in this gadget