PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

AKU BUKANLAH SEORANG PUTERI…

Bile aku bace N3 jawapan tag yg ditulis oleh Hazlizahusaini… Aku didatangi rase bersalah… Yupp… serba-salah aku jadi nyerrr…. Sbeno nyerr, aku bukan laa sorang puteri raja… Pengakuan ikhlas drpd aku nih…

DSC00887

PRINCESS tuh cuma 1 kegilaan terhadap citerr2 Korea.. PRINCESS tuh aku abadi kn bersame name ku kerana kegilaan ku yg sgt mendalam terhadap PRINCESS HOUR…. Korang mesti tau citerr tuh kn????…  Hahahaa…. So, jgn laa korang memanggilku ngan panggilan puteri lg selepas nih yerr…


1 cakap-cakap:

Kepala Bergetar said...

kaze tgk gambat tu mcm patung jer..

There was an error in this gadget