PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

AKU BOSAN DENGAN AFMASUK…

Dolu aku pernah jugak jd peminat tegar AF… Tp, tuh dolu… Skang aku da boring ngan AF… Ngan kejutan yg ntah pape… Kalo sst tuh kite da bleh jangka… tuh bukan lg kejutan name nyerr… Cam AFMASUK nih laaa… Aku da bleh agak dr awal lg mesti ade punyerrr…
dec08_linda nanuwil
Nih bekas pelajar AFMASUK AF2…. Korang kenal x???… Linda Nanuwil…
marsya  mawi
Marsha ngan Mawi… depa nih kire AFMASUK gak ke erk???… Cuba korang try ingat blk time konsert preload AF3 dolu…. Tp time tuh depa x panggil AFMASUK… Coz, akademi pun blom start lg…
lotter
Korang ingat x mamat nih??… Af4 lorrrr… bekas pelajar AFMASUK gak nih…
aril_af7
Mamat nih skang jd pengacara Trek Selebriti… Ganti tempat Jimmy… Korang tau x dia sape???… Bekas pelajar AFMASUK gak… Aril…
AFUNDI8shahir
Nih yg latest punyerrr….
Ermmm… ade lg kerrr yg AFMASUK??… aku x ingat laaa…
Nak tanye korang laaa kn… korang lyn lg x AF nih???… Aku x brape nak lyn daa… kalo ade citerr best kat channel lain… kompom aku tgk citerr tuh…
psssttt…. aku x tau nak bg credit kat sape psl gambo2 kat atas nih… coz, uncle Google yg cari kn utk aku… aku sbeno nyer nak bg credit kat tuan punyerr gambo… tp bile aku tanye uncle Google, ade gambo yg sejibik sebijik tp source lain2…. so, aku ngan penuh timbang rase… bg credit kat uncle Google je laaa…

2 cakap-cakap:

Amanina said...

bosan la AF ni.

Alynn Notnot said...

aku tak penah minat AF ni =.="

There was an error in this gadget