PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

ADAMAYA ; MENGINGATKAN AKU PADA SESUATU…

Aku tgk ramai gak org layan citerr Adamaya nih kn???… Di kalangan GB lg laaa… Transparent aku ckp weii… aku mmg layan citerr adamaya nih… Yg aku tau… 6.30 ptg jerr aku mesti sampe umah… semate2 nak tgk citerr nih jerr… hehehee… Tp kn, pelakon cilik yg pegang watak Amani tuh wat aku teringat kat 1 citerrr korea… Wonderful Life…

adik mia sara

credit to kami peminat adik mia sara@amani kat facebook…

Nih laaa pelakon cilik tuh… aku jeles tol ngan rambut adik nih…

Shinbi_tease

gambo nih plak… aku harus berterima kasih kat uncle Google coz uncle nih laaa yg tlg aku cari gambo budak shin bi nih… alaaa… yg berlakon citerrr Wonderful Life tuh…

2-2 org pun sgt cute… rambut yg sgt menawan & mampu membuatkn aku sgt2 jeles… huhu…


1 cakap-cakap:

shafiq said...

sekarang ni memang ramai orang layan cerit adamaya ni..huhu..


My latest entry : Yuna Dan Tuala Wanitanya

There was an error in this gadget