PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

TERINGAT ZAMAN PERSEKOLAHAN…

kenangan upper six

Gambo nih time aku upper six… Tetibe plak aku teringat ngan kwn2 zaman skoolah dulu… ape citerrr derang erk??…. ade kengkawan yg aku jumpe dlm facebook… guru kelas aku time tuh pun aku jumpe gak… heheheee… Best kn zaman tuh???… Kalo laaa bleh… nak jerr aku gostan mase tuh blk ke zaman skoolah… hehehee

krs

Gambo yg nih plak… time kami g Kem Lok Kawi… Coz ade KRS latihan kat sane… Korang tau x KRS tuh ape??… Kadet Remaja Sekolah laaa…

krs2

Time nih skolah kami tgh ade kn sukan skoolah… so, kami amik bhg laaa dlm perbarisan pakaian beruniform… Nak tau x???… kami menang perbarisan time tuh… huhu…

prs

Gambo yg nih plak… Gambo PRS… time nih kami ade kursus kat Binsulok Resort… Ape???… Owhh… korang x tau kerr PRS tuh ape???… Ok…Ok… PRS tuh stand for Pembimbing Rakan Sebaya…

--------------------------------------------------

sumerrr gambo2 nih diamik time aku form 6…


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget