PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

GENGBLOGGER KOMUNITI…

Aku nak eksyen skeet kat korang… Aku da pun join GB nih ngan rasmi nyerrr… Tp kn… punyer laaaa tension… Time nak register tuh.. aku dok berlegar2 kat muka depan GB tuh laaa… Awat??… Tujuan aku cuma nak cari button DAFTAR @ REGISTER… melilau gak laaa aku dr pagi sampe ke petang… mane button DAFTAR @ REGISTER nih… Kapla aku da pening da… x tau nak cari kat mane da… Suddenly, aku ternampak 1 button yg sgt2 aku kenali… Aku rase korang pun kenal gak… button F yg ade tulis CONNECT… Aku ingatkn button tuh nak connect ngan FB semata2… ghupenyerrr… tuh laa dia nyerr button DAFTAR @ REGISTER yg aku dok cari 1 ari 1 mlm… hampeh tol… Pening den sobab ekau GB…


1 cakap-cakap:

kenwooi said...

i used to use GB.. but once need to connect to FB, i stopped using =)

There was an error in this gadget