PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

FACEBOOK?..TWITTER?.. FRIENDSTER?.. MYSPACE?.. BLOG??…

 

tweet

Nih laa aku…. org len ade fs… ms…fb… ade blog… aku pun nak jugak… aku pun register laaaaa… nak join sume yg ade…. pas tuh… sumerr x dapek nak dilyn… padan muka aku…. mcm byk sgt mase nak join sumerr tuh…

friendster… aku rase da lame da aku x bukak… lg pun, mcm da x best jerrrr…. aku x suke tgk layout ijo tuh….

myspace??… aku ade account myspace nih… tp x tlyn… open sgt2… so, aku pun meng'privatekn account tersebut…..

facebook??… aku ade gak… maintain lg sampe skang nih… coz, aku bleh jumpe kengkawan skolah aku dulu…. aku msh bleh lyn laaa…. lg plak kan byk game dlm tuh yg watkn sume org jd addict nak main…. ape jerrr yg aku x main??…farmville??…cafeworld??…mafiawars??…isk…iskk…. byk lg laaa kalo nak di'listkn kat cnie….

blog??…. mcm yg korang tau laaa kn??… nih laaa blog aku yg x sbrape nih…. sampe laa nih aku rase still rajin lg nak update mende dlm blog nih…. lg plak, bleh wat duit….. better aku maintain jerr kn???….

twitter???… ermmm… aku br jerr sign up twitter nih tp aku x paham 1 mende pun lg… aku tgk mcm x best… ntah lerrr…. koranh bleh explain utk aku x psl twitter nih???…. sape ade twitter angkat tgn!!!….


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget