PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

DESKTOP WALLPAPER…

aku punyerrr desktop
Aku x tau nak tulis ape ntah… janji blog aku sentiasa update… Ok!!!… gambo kat atas nih adlh wallpaper yg aku guna kat desktop aku… aku nak bgtau tuh jerrr sbeno nyerr…

4 cakap-cakap:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tersusun tu..

princess_eryna said...

kalo bleh nak hidden kn jerrr folder2 kat desktop tuh... nampak cam semak tp x bleh laaa plak nak hidden kn... hubby pun guna gak lappy nih...

AiZ said...

hmm... memang rahsia besar nih... hikhik



komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



princess_eryna said...

AiZ : bukan rahsia besar... rase cam nyemak jerr kat desktop tuh..

There was an error in this gadget