PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

AKU SANGAT-SANGAT RINDU PADANYA…

My pic ya025

Jgn terpedaya ngan tajuk kat atas tuh… Sbenar nye aku cuma rindu utk mkn PIZZA jerrr… Coz, 1 month aku kene berpantang mkn mknn yg agak pejal nih… Maklum laaa kn, baru je pas operate appendiks… so, salur mknn tuh slow skeet nak menghadam sebarang mknn pejal… Skang nih, aku cuma mkn mknn yg lembut2 jerr… like bubur… nasi ngan sup… sgt boring tau… lg 1 week bleh laaa kot mkn mknn spt gamo di atas…


2 cakap-cakap:

sarah shafie said...

bru lpas mkn piza aritu..siap buat entri..hehe..aje nk wt jeles..tp sabar tau, nnti dh baik ley mkn byk2...peace..

princess_eryna said...

x baik tau sarah.... sgt2 jeles... huhu

There was an error in this gadget