PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

N3 LAST…

Utk pengetahuan korang… N3 nih merupakan N3 terakhir drpd aku pd mlm nih… Aku x tau nak tulis ape… Aku da ngantuk tp tetap nak update blog aku gak… Janji update… huhu… Bantal2… tilam… selimut… sume sedang menanti kehadiranku di bilik itu… Ok laaa… bapak budak & anak dia da panggil masuk bilik daa… So… selamat melayari blog aku yg ntah pape nih erk… kalo korang senang2 laa kn… korang bace lerr N3 aku sblm2 nih… Selamat Malam kpd sume blogger…



MEMANG AKU RINDU GILERRR…

Owh…tidak!!!… Aku tetibe jerr jd sorang perindu… hahaha… geli ketiak aku… Tp, aku mmg betol2 rindu kat depa nih…

Image062

Aku mmg rindu gilerr kat depa nih… lg2 yg pakai tudung biru tuh… cam da lame sgt da x jumpe… huhu…

Yg pakai tudung kaler mcm kuning2 nak ijo tuh single lg tau… Kalo korang nak kenal… korang contact laa aku… camnerr nak contact???… pandai2 korang laaa erk… hehehe…


RINDU PADA TUANNYA…

Korang mesti nak kate aku jiwang kn???… Asyik nak rindu2 jerrr… Tp, betol laaa… aku mmg rindu pd tuan punyerrr bear yg cute nih…

DSC00047_2

Rasenyerr da lame gak aku x jumpe tuan punye bear nih… last skali aku jumpe dia pd 22/1/2010… hehehe…

DSC00213

Nih lerr dia tuan punyerrr bear yg cute tuh… tuan dia pun cute gak kn??… hehehe… tp, aku sgt musykil… Akak nih yg da kurus atau aku yg da gemok???…


AKU SANGAT-SANGAT RINDU PADANYA…

My pic ya025

Jgn terpedaya ngan tajuk kat atas tuh… Sbenar nye aku cuma rindu utk mkn PIZZA jerrr… Coz, 1 month aku kene berpantang mkn mknn yg agak pejal nih… Maklum laaa kn, baru je pas operate appendiks… so, salur mknn tuh slow skeet nak menghadam sebarang mknn pejal… Skang nih, aku cuma mkn mknn yg lembut2 jerr… like bubur… nasi ngan sup… sgt boring tau… lg 1 week bleh laaa kot mkn mknn spt gamo di atas…


GENGBLOGGER KOMUNITI…

Aku nak eksyen skeet kat korang… Aku da pun join GB nih ngan rasmi nyerrr… Tp kn… punyer laaaa tension… Time nak register tuh.. aku dok berlegar2 kat muka depan GB tuh laaa… Awat??… Tujuan aku cuma nak cari button DAFTAR @ REGISTER… melilau gak laaa aku dr pagi sampe ke petang… mane button DAFTAR @ REGISTER nih… Kapla aku da pening da… x tau nak cari kat mane da… Suddenly, aku ternampak 1 button yg sgt2 aku kenali… Aku rase korang pun kenal gak… button F yg ade tulis CONNECT… Aku ingatkn button tuh nak connect ngan FB semata2… ghupenyerrr… tuh laa dia nyerr button DAFTAR @ REGISTER yg aku dok cari 1 ari 1 mlm… hampeh tol… Pening den sobab ekau GB…


DESKTOP WALLPAPER…

aku punyerrr desktop
Aku x tau nak tulis ape ntah… janji blog aku sentiasa update… Ok!!!… gambo kat atas nih adlh wallpaper yg aku guna kat desktop aku… aku nak bgtau tuh jerrr sbeno nyerr…

AIZ!TOLONG CANTIKKAN BLOG SAYA…

Ermmm… Aiz, akak malas laa nak citerr panjang lebar… Aiz tgk tajuk N3 kat atas tuh pun da tau kan ape maksud akak… Kpd yg lelain kalo nak c Aiz nih tlg korang cantikkn blog korang.. korang terjah jerrr blog c Aiz nih… http://colourmaster.blogspot.com
Ermmm…. Aiz, akak da siap tlg promote kn blog ko lg nih dik… Hah!!!… bile ko ade mase nak tlg akak nih???…

lg 1, bleh x tlg akak wat header???.... hehehe... wah!!!... permintaan terlampau nih...

TAYANG KASUT KERR KAKI???…

kaki

kasut sape paling chantek skali???…


SEBELUM RABAK PERUT…

My pic ya052

Nih laaa mknn terakhir aku sblm perotku rabak skali lg… pas tuh kene pose 6 hour sblm projek merabakkn perotku dimulakan…


KOMPIUS AKU…

My pic ya042

kalo sume naik atas… abis tuh??… turun ikut mane plak???… tangga ke??…


DARI SEBALIK TIRAI…

My pic ya017
My pic ya018
My pic ya020
My pic ya021
My pic ya022
My pic ya051
My pic ya044
Gambo2 kat atas nih menunjukkn pemandangan yg bleh dilihat dr sebalik tirai opiz ku… Cantik kn???… Aku rase korang x paham lg kot ape yg aku try nak bgtau korang nih… Kalo korang tgk gambo2 kat atas nih… Korang rase cantik x gambo tuh??… Ermmm… Aku sbenar nyerr cuma nak bgta korang yg gambo2 di atas tuh diamik ngan menggunakn nset NOKIA X6 aku… hehehe…

KELUARGA SENG YANG BERJAYA…

Today aku sgt rajin meng'google ttg keluarga seng yg sgt berjaya… Aku cukup respect tol laa ngan keluarga seng nih… Depa mmg cukup berjaya… Depa nih mmg otak bisnes laaa… Lorrr… korang x caye kerr???… Betol… kalo x caye… korang tgk sendiri je laaa gambo2 nih…

slipper tat seng
Selipar Jepun brand Tat Sing…(aku anggap Sing yg nih masih lg ade sangkut-paut ngan keluarga Seng...

biskut hup seng
Biskut brand Hup Seng…

kopi-ginseng
Kopi nih plak… Kopi GinSeng…

menara_hap_seng
Bangunan nih plak … Menara Hap Seng…

amacam????… caye x??…

VALID LAGI TAK???…

10518_1085590515008_1683773196_170897_7968832_n

Agak2 ibu nih da dpt blom calon menantu yg diingini??… Valid lg ke x iklan nih erk??… Kalo valid lg, aku nak gak tlg publish kat fb… ermmm……

ERMMM…. DIA GHUPENYERRR…

yg cari jodoh tuh laaa

Korang ingat x iklan pasal cari jodoh yg tampal kat kedai mkn tuh??… Kalo x ingat… click (sini)… Hehehe… nih laaa dia org nyerrr…


COMELNYERRR…

so cute
Aku amik gambo nih kat fb c c-lah… huhu… main amik jerr kn??… x mintak izin pun ngan tuan punyerr gambo asal nih… anyway, gambo nih mmg sgt cute… very de like laa… creative tol org yg conteng2 telor nih kn???… hehehe

MILKMAID….

tgh aku dok godek2 ape yg ade dlm lappy nih… tetibe plak aku terjumpe gambo yg nih… hehehee… that’s mean ade org bakal menjadi mangsa N3 aku utk ari nih laaa… heheheee…
DSC00236
edit
Cuba korang tgk gambo yg nih ngan gambo yg kat atas tuh… Ade persamaan x??… hehehee……
-----------------------------------------------------
k.nurul, gambo nih kire halal laaa erk…

TERINGAT ZAMAN PERSEKOLAHAN…

kenangan upper six

Gambo nih time aku upper six… Tetibe plak aku teringat ngan kwn2 zaman skoolah dulu… ape citerrr derang erk??…. ade kengkawan yg aku jumpe dlm facebook… guru kelas aku time tuh pun aku jumpe gak… heheheee… Best kn zaman tuh???… Kalo laaa bleh… nak jerr aku gostan mase tuh blk ke zaman skoolah… hehehee

krs

Gambo yg nih plak… time kami g Kem Lok Kawi… Coz ade KRS latihan kat sane… Korang tau x KRS tuh ape??… Kadet Remaja Sekolah laaa…

krs2

Time nih skolah kami tgh ade kn sukan skoolah… so, kami amik bhg laaa dlm perbarisan pakaian beruniform… Nak tau x???… kami menang perbarisan time tuh… huhu…

prs

Gambo yg nih plak… Gambo PRS… time nih kami ade kursus kat Binsulok Resort… Ape???… Owhh… korang x tau kerr PRS tuh ape???… Ok…Ok… PRS tuh stand for Pembimbing Rakan Sebaya…

--------------------------------------------------

sumerrr gambo2 nih diamik time aku form 6…


WAJAH BARU…

WAJAH BARU

Akhirnyerr siap gak aku meng'edit blog nih… Hehehee… Blog aku da berwajah baru beb…… x sia2 lerr aku copy sane…. copy cnie… paste yg tuh… paste yg nih…… drag tuh laaa… drag yg nih laaaa…. so, nih laaa hasil nyerrrr…… masih lg menggunakn theme karer yg aku suke…


FACEBOOK?..TWITTER?.. FRIENDSTER?.. MYSPACE?.. BLOG??…

 

tweet

Nih laa aku…. org len ade fs… ms…fb… ade blog… aku pun nak jugak… aku pun register laaaaa… nak join sume yg ade…. pas tuh… sumerr x dapek nak dilyn… padan muka aku…. mcm byk sgt mase nak join sumerr tuh…

friendster… aku rase da lame da aku x bukak… lg pun, mcm da x best jerrrr…. aku x suke tgk layout ijo tuh….

myspace??… aku ade account myspace nih… tp x tlyn… open sgt2… so, aku pun meng'privatekn account tersebut…..

facebook??… aku ade gak… maintain lg sampe skang nih… coz, aku bleh jumpe kengkawan skolah aku dulu…. aku msh bleh lyn laaa…. lg plak kan byk game dlm tuh yg watkn sume org jd addict nak main…. ape jerrr yg aku x main??…farmville??…cafeworld??…mafiawars??…isk…iskk…. byk lg laaa kalo nak di'listkn kat cnie….

blog??…. mcm yg korang tau laaa kn??… nih laaa blog aku yg x sbrape nih…. sampe laa nih aku rase still rajin lg nak update mende dlm blog nih…. lg plak, bleh wat duit….. better aku maintain jerr kn???….

twitter???… ermmm… aku br jerr sign up twitter nih tp aku x paham 1 mende pun lg… aku tgk mcm x best… ntah lerrr…. koranh bleh explain utk aku x psl twitter nih???…. sape ade twitter angkat tgn!!!….


BIKIN PANAS….

 

My pic ya035

Gambo nih aku amik pd 27/3/2010 bersamaan ngan ari Sabtu minggu ke-4….

Isnin – Sabtu : 9.30 am – 6.00 pm

Tutup pd hari Sabtu minggu pertama, ahad & cuti umum…

Tp, mase aku g tmpat nih jam da 10.30 am….

My pic ya036

Blom beroperasi lg time tuh…. aik…. depan tulis camnerr???….. nak keje ke x derang nih???…. tau x kul brape derang br start operasi??….10.45 am… korang paham x ape yg aku maksudkn???….operation hour kunun kul 9.30 am…. Laki aku kat pasaraya berdekatan pun da abis beli brg… da byr da pun…. tmpat nih x start2 lg…. aku hangin laaaa time tuh…. kalo x nak keje jgn bukak ari sabtu…. tutup jerrr…. aku amik gambo pas tuh terus publish kat fb….. x lame pas tuh br laa terhegeh2 panggil nombor….. bengang tol aku…….


There was an error in this gadget