PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

SEMUA PASAL KAMPUNGKU… PART 11

 

sate ulat sagu

Aku rase nih laaa last N3 pasal kampung aku… tp, aku akan try cari idea yg best2 utk share ngan korang… uppsss… aku lupe plak… korang nampak x sate kat atas tuh???… korang rase sedap x???… cuba teka sate ape????……. heheee….

ulat sagu 

Psssttt!!!…korang…. nih laaa ghupe asal sate kat atas td… hehehee…. ULAT SAGU… aku pun x mkn menatang nih…. tekak aku x sanggup nak terima laaa…. org kate laaa kn… menatang nih sedap kalo mkn mcm tuh jerrr…. isk…isk…isk…. btw, menatang nih x glemer sgt kat sabah… tp ade gak laaa yg mkn… menatang nih glemer kat sarawak nun…. depa punye pebret nih……. 


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget