PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

PERNAH GAGAL???…

Ntah!!!… mlm nih aku rase nak menulis…. tp, aku pun x tau aku nak tulis pasal ape???…. ermm… korang pernah gagal x???… mesti pernah kn??.. x kira laa gagal dlm bercinta kerr… dlm perkahwinan kerr… dlm pelajaran kerr… aku ngaku… aku pernah gagal… gagal dlm cinta… juga dlm pelajaran… transparent laa.. aku gagal dip ari tuh…. tp, niat utk blajo tuh x pernah padam dlm diri aku… aku tau… aku sedar… aku x sepandai org len… tp, aku pun bukan laaa bodo sgt…. cuma aku kurang berusaha jer… aku sedar kelemahan aku… aku akan cuba perbaiki kelemahan tuh… tp, aku rase down bile org yg rapat ngan aku seolah2 mcm memperlekehkn niat aku utk sambung blajo lg skali…. mmg aku nangis… mmg aku x pandai ckp omputeh…. dulu, x mo dengo ckp cikgu… skang padan muka aku… aku sedar d mane silap aku time tuh… tp, ape salah nyerr kalo bg aku change skali lg kn??…. aku akan cuba belajar drpd kegagalan tuh.. kalo aku x gagal… aku x kn cuba utk berusaha lebih kuat lg kn??….. lg pun, time tuh aku tgh peknen… tgh mabok gilerr2… mmg aku x dpt nak bg tumpuan kat study… org lelaki mane tau sakit peknen tuh camnerrr…. depa tau soh kite paksa diri jerr… try tgk kalo depa yg peknen… silap aku gak.. da tau mabok terok… x mintak plak cuti khas…. kn padan muka aku lg…. bukan rezeki aku utk blajo tinggi2 agaknyerr… ye laaa…. sebulan pas aku report duty kat putrajaya… dpt plak panggilan msk UMS… course yg mmg aku minat plak tuh…. KAUNSELING BELIA DAN ORGANISASI… Ijazah lg tau…. kalo x, may be aku bleh jd kaunselor da skang nih kn????…..


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget