PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

RUSH HOUR…

Nih bukan N3 pasal movie Rush Hour ok!!!…

Cuti CNY this year mmg meletihkn… Ye laa… kenduri kawin adik aku 13-14/2… Aku plak fly 13/2… korang imagine laaa… aku kene ade kat LCCT 2 jam sblm penerbangan… Bertolak plak dr TTJ… da sah2 kene gerak awal kn???… Flight kul 10.20 pg… 2 hours before???… 8.20 pg kn???… Korang pk laaa aku kene gerak dr TTJ kul brape…. Pas tuh, dok dlm tuh plak 2 jam 45 minit…. Sampe Terminal 2 KK, kene plak amik cab g beaufort… Pun amik mase sejam lebih… Kalo korang laa kn mesti nak rest dulu kn sblm wat keje???… Mlm tuh plak Zahraa cukur jambul… Letih perjalanan pun x ilang lg tau…. Da kene standby utk majlis mlm tuh… Pas majlis tuh, aku ngan hubby bantai tido… tuh pun letih x ilang lg tuh… Pas majlis sanding sok nyerr pun, aku ngan hubby sambung tido yg x cukup tuh… Pengantin da sah2 tido kepenatan… ye laaa…. dok atas pelamin berejam2… mau x penat… Nak dijadikn isu… Ade laaa manusia tuh berkate2… “Aik pengantin tido??”… Sorang manusia plak reply pertanyaan tuh… “penat dok atas pelamin”… sok sek sok sek… terdengar plak suara yg agak sumbang.. “derang nih penat naik flight”.. aku wat bodow lg time dengo tuh… tp berdesing gak telinge bile ade 1 suara yg da sah2 sumbang jwb camnih… “BUKAN JALAN KAKI PUN”…. Ya Allah!!.. aku rase nak bg gak sedas dua.. tp sabo dulu… ye laaa.. org x pernah naik flight kn???…. biarkn je laaa… Aku doa2 spy org yg ckp tuh kene naik flight gak 1 ari nnt… biar dia plak rase ape yg kami rase….


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget