PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

KAMPUNGKU…

DSC00847

Cite psl cuti nih… teringat plak da kat kg tuh… Umah aku kat kg biase2 jerrr… umah kuarters kn???… Mcm biase lerrr… Asalnye 2 bilik jerr tp my dad tambah bg beso lg… additional room ade 2… pas tuh ruang dapur kering pun dipjgkn lg… sok2 da bersara, papan2…kayu2 sume tuh pun bersara skali aaa ngan my dad…. kat blakang umah nih ade sg….

DSC00851

Nih laaa pemandangan yg bleh diview dr blakang umah aku…. Korang nampak x jambatan tuh???… Jambatan tuh laaa yg menghubungkn Beaufort ngan Cptang… Kalo x de jambatan tuh…. x tau lerrr erk camnerrr org2 Cptang nak kuar g KK….

DSC00879

Yg nih plak pemandangan yg bleh diview dr sblh sisi(depan) umah…

DSC00844

Hahhhh…. pokok rambutan nih plak betol2 bertentangan ngan umah aku… Pokok nih kat blakang umah depan nih… Umah depan nih x de penghuni… jadi kite org punyerr stor laaa jwbnyerrr….

DSC00845

Yg nih plak pemandangan dr sisi (kiri @ kanan.. aku pun x pasti) umah aku… Nih laaa pokok bambangan… Buah yg aku suke mkn tuh….


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget