PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

SELAMAT DATANG 2010…

Salam sume….

Memandangkan kite da masuk tahun baru 2010 nih… aku nak wat perubahan skeet laaa kn…. x byk… skeeet jerr…. aku nak tuko kaler font nih jerr….. da boring pakai kaler pink purple tuh…. huhu

1st skali aku nak tanyer korang psl azam baru korang laaa kn…. btw, azam last year da tercapai blom???… huhu…. aku???…. aku mcm biase laaa… akan continue azam2 last year yg x sempat nak dicapai…. hehehe… aci x???….

Sbenonyerr aku nak share impian 2010 aku ngan korang nih…. so, layankn jerr laaa erk…

1. Aku nak beli umah sendiri… ( insya Allah!!… x tau laa biler nak capai)

2. Aku nak belajar bwk kete… ( kah..kah..kah… azam dr thn bile ntah)

3. Aku nak jadi bini yg baik utk my hubby & jadi mommy yg baik utk my little princess… (insya Allah!!!)

4. Aku nak beli kitchen cabinet yg beso…huhu (insya Allah!)

5. Aku nak sambung blajo blk… (insya Allah!)….

6. Aku nak kurangkn buncet kat perot….hahahaha ( insya Allah!)

7. harap2 laaa dpt tuko kat area Shah Alam…. Amiiin…

ermmm…. kalo nak dilistkn sumerr… byk lg nih…. kang korang menyampah plak nak bace…..

Ape2 pun…. biar laaaa thn baru nih membawa seribu kemanisan dlm idop kite sume…. Semoga thn nih akan jd lebih baik drpd thn2 sblmnyerrr…..


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget