PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

TERKILAN…

Aku terpaksa menjadikan semalam sebagai hari terakhirku di pejabat itu… Aku sukakan orang-orang di situ.. Suasana di situ… Tapi apabila insiden itu berlaku… Aku jadi tawar hati… Patah hati… Patah semangat… Aku belum pun memijakkan kaki ke tempat baru tapi hakku sebagai WARGA JABATAN itu sudah dinafikan… Aku bukan terkilan dengan orang-orang di situ tetapi situasi yang berlaku membuatkan aku patah hati… Kalau taraf KEWARGAAN diriku sudah dilucutkan sebelum pemergianku ke tempat baru… apa gunanya aku ada di situ lagi???… Kepada mereka yang banyak membantu sepanjang aku berada di situ… Aku mohon seribu kemaafan kerana tidak berkesempatan untuk bersalam-salaman dengan kalian… Bukan niat untuk meninggalkan kalian sebegitu rupa tapi situasi itu telah MEMBUNUH jiwaku… Aku juga tidak mampu untuk berhadapan dengan mereka semua.. Kerana aku tahu.. Dalam hati ini masih ada perasaan sayang terhadap JABATAN itu dan juga mereka…. dan aku akan datang juga ke situ jika keadaan mengizinkan….

 

JEM DI PETANG HARI…

Ptg smlm punyerr citerr la nih… Aku ngan hubby blk dr keje ikut jln bkt jelutong tuh… lupe laaa plak skoolah da bukak daa… skoolah bkt jelutong plak dekat ngan jln… so, jem kat sane jap… ingatkn jln jem sbb kete2 tuh sume x bleh kuar…. ghupenyerrr, sume dok tunggu anak… adeh… kalo yer pun tunggu anak… jgn laaa tunggu kat tgh2 jln tuh cik kak oiii…. kesian laaa kat org2 yg br blk keje nih…. agak2 lerrrr parking kete tuh kak oii… kang rempuh kang…. pening…. nasib baik laa ari nih cuti…. rasenyerr sok da ok kot…. ye laaa…. 1st & 2nd day jerrr mak bapak dok monitor anak2 skoolah nih kn…. huhu



LIVE UPDATE DARI UMAH MAK MERTUA…

x de ape pun yg aku nak update sgt… aku cuma nak bgtau yg aku ade kat TTJ smpi ahad nih… pas tuh blk shah alam laaa…. cuti 3 ari nih dok TTJ jerr laaa… huhu…… aci x??…. update gak kn….huhu……


SELAMAT DATANG 2010…

Salam sume….

Memandangkan kite da masuk tahun baru 2010 nih… aku nak wat perubahan skeet laaa kn…. x byk… skeeet jerr…. aku nak tuko kaler font nih jerr….. da boring pakai kaler pink purple tuh…. huhu

1st skali aku nak tanyer korang psl azam baru korang laaa kn…. btw, azam last year da tercapai blom???… huhu…. aku???…. aku mcm biase laaa… akan continue azam2 last year yg x sempat nak dicapai…. hehehe… aci x???….

Sbenonyerr aku nak share impian 2010 aku ngan korang nih…. so, layankn jerr laaa erk…

1. Aku nak beli umah sendiri… ( insya Allah!!… x tau laa biler nak capai)

2. Aku nak belajar bwk kete… ( kah..kah..kah… azam dr thn bile ntah)

3. Aku nak jadi bini yg baik utk my hubby & jadi mommy yg baik utk my little princess… (insya Allah!!!)

4. Aku nak beli kitchen cabinet yg beso…huhu (insya Allah!)

5. Aku nak sambung blajo blk… (insya Allah!)….

6. Aku nak kurangkn buncet kat perot….hahahaha ( insya Allah!)

7. harap2 laaa dpt tuko kat area Shah Alam…. Amiiin…

ermmm…. kalo nak dilistkn sumerr… byk lg nih…. kang korang menyampah plak nak bace…..

Ape2 pun…. biar laaaa thn baru nih membawa seribu kemanisan dlm idop kite sume…. Semoga thn nih akan jd lebih baik drpd thn2 sblmnyerrr…..


There was an error in this gadget