PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BUAH APE NIH???…

DSC00119

Korang tau x buah ape nih???….

actually, buah nih ade kat sabah & sarawak jerrr…

kat peninsular bukan x de… ade…. tp monyet jerrr yg mkn…

aku ckp betul nih…

aku pernah jumpe buah nih dlm utan time aku kursus kat kedah last year……

buah nih sedap… manis….

buah nyerr lebih kurang same ngan buah cempedak tp isi nyerrr kecik skeeet drpd buah cempedak…

kalo kat kg aku, mak aku suke wat kuih… alaaa… mcm goreng cempedak… goreng pisang sumerr tuh lerrr…..

korang kene dtg sbh kalo nak rase buah nih…. buah nih bermusim gak kalo x silap….. huhu….


3 cakap-cakap:

erie said...

ntah tak tau buah apa.Tp mcm pernah tgk.

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
0ic..kalu cam cempedak mmG sedap la kan..
trinGin nak makan durian merah..
huhU..lame tak makan

princess_eryna said...

erie : buah nih namenyer buah terap @ tarap...

azrai : pernah mkn durian merah ke???.... Durian merah x de rase sgt tp lemak skeet laaa.... N3 durian merah akan menyusul selepas nih....

There was an error in this gadget