PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

LATEST UPDATE : BENGANG!!!

Rase cam lama da x update blog….  Bukan x de isu… byk!!!! tp, aku x tau nak start camnerr…. Aku tgh bengang gilerrr ngan sorang manusia nih… Bukan baru skali 2 aku dengo dia dok kate “dok wat keje yg org lame tinggalkan”….. ngan bhs pasar @ kasarnyerr… bersihkn taik org laaa…. cara dia ckp seolah2 org lain dok wat taik jerr…. teringin nak jadik pencacai kerr???… Kalo aku tau dia dok kata gitu kat org lain…. aku sepah2 kn brg dlm setor tuh… biar dia kemas blk….. dlm setor tuh…. bile brg kurang jerr… aku cover ngan name aku sendiri…. aku kate aku amik utk kegunaan pentadbiran… lupe nak rekod jerrr…. tp, ko bleh plak sesuke hati ko kate budak curi brg setor…. time aku amik alih keje org dulu…. byk gak aku clearkn taik2 yg org tinggalkn.. tp, x derr plak aku dok jaja sane-cnie yg aku dok cuci taik org…. kalo aku nak citerr….mmg pjg… da bleh wat novel da… tp, aku jerrr malas nak bukak citerr…. tp, today… aku mmg x bleh sabo ngan manusia nih…. aku x pernah nak celako kn org… ari nih… mmg aku CELAKO kn org…. mane2 format yg aku wat tuh… ko dok sedut…. tp, bile suh ko wat…. hampeh!!!… sume bende ko x tau!!!…. kalo ikutkn hati yg marah nih…. nak jerr aku printkn borang option bersara awal utk ko…. keje nak sampe 58 thn… tp x produktif wat perrr!!!….. duit nak…… dulu kate aku mcm2… susah nak mintak brg laaa…. leceh laaa… hah!!!…. yg ko tuh???…. wat harta opiz mcm harta sendiri….. suke sgt wat tuduhan melulu…. da laaaa………. jgn sampe aku wat surat terbuka utk ko plak…..


0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget