PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

AIDILADHA & KESIHATANKU..

Terlebih dahulu aku nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha kpd sape2 yg menyambut perayaan tersebut.. Tp, aidiladha kali nih, aku mcm nak demam.. Nasib baik la aku cepat2 mkn panadol activefast td… kalo x, susah gak.. aku betul2 x larat.. panas dlm.. kat luar sejuk gilerrrr… trase menusuk2 d tulang…. Kalo tgh demam, bleh x kite bf baby???…. x berjangkit kerr demam nnt???….


DOA BUAT AYAHANDAKU…

Ya Allah Ya Tuhanku!!!…

Kau berilah ketenangan dalam jiwanya

Kau berilah kelapangan dalam dadanya

Kau berilah kesihatan yang baik kepadanya

Ya Allah Ya Tuhanku!!!…

Berilah dia ketenangan jiwa

Berilah dia kelapangan dada

Berilah dia kesihatan yang baik

Ya Allah Ya Tuhanku!!!…

Andai dia dekat padaku

Akan aku berikan sepenuh perhatianku kepadanya

Andai dia ada di sampingku

Akan aku korbankan masa terluangku kepadanya

Andai dia ada di sisiku

Akan aku serahkan kasih sayangku kepadanya

Ya Allah Ya Tuhanku!!!…

Sesungguhnya aku memohon kepadaMu agar Kau permudahkan hidupnya… Jangan Kau seksa dia dengan kepayahan… Kerana aku tahu.. dia tidak mampu menghadapinya… Semoga ayahandaku beransur pulih kesihatannya…


POYO KERR????

page aku

Bile aku bace blk blog aku nih… trase sgt kepoyoannyerr… header bukan main canthek jerr ayat tp content ntah ape2 jerr…. korang rase aku patut tuko kerr x header kat atas tuh???…. Korang rase sesuai kerr header tuh ngan aku punyerrr blog content???…. mcm poyo jerr kn???…. blog aku mcm da jadi cacamarba jerr… ntah pape…


CANDAS…. APE NIH?…

candas

ari tuh aku ade janji ngan korang kn nak wat N3 pasal mende alah nih…. ok.. nih aku da tunaikn janji aku… nih laa dia candas yg digunakan utk mkn ambuyat… Lain tempat, lain plak ghupe bentuk candas nih…. bentuk yg nih kebanyakkannyerr digunakan oleh org2 sblh beaufort…..

candas02

Candas nih jenis yg nih digunakan oleh kebanyakkan org di sblh Beaufort

candas-papar

gambo atas & bwh nih plak digunakan oleh org2 sblh papar

candas-papar02

ghupe2nyerrr byk N3 psl ambuyat & candas nih kat blogsport…

credit diberikan kpd tuan punyerrr gambo… aku main amik jerrr… aku x ingat sape punyerrr blog ntah…. aku main terjah jerr….


BOLA… (KEMARAU 61 TAHUN BERAKHIR)

bola 4

Tersenyum lebar Yamtuan Besar Negeri Sembilan…

Daulat tuanku!!!

bola 3

Para penyokong Pasukan Negeri Sembilan D.K

Hoben Jang Hoben!!!….

bako kerusi

dibakar @ terbakar??….

Piala Malaysia da pun berlalu.. tp, aku baru berkesempatan utk update blog psl bola… aku layan gak bola ari tuh… tempat duduk VIP lg…. (depan tv)… lg best.. x de org kaco…. aku ngan abg siap sorak2 lg time pemain N9 sumbat gol…. abg semangat laaa nengok coz pasukan kg dia masuk final… menang plak tuh!!!…..


LATEST UPDATE : BENGANG!!!

Rase cam lama da x update blog….  Bukan x de isu… byk!!!! tp, aku x tau nak start camnerr…. Aku tgh bengang gilerrr ngan sorang manusia nih… Bukan baru skali 2 aku dengo dia dok kate “dok wat keje yg org lame tinggalkan”….. ngan bhs pasar @ kasarnyerr… bersihkn taik org laaa…. cara dia ckp seolah2 org lain dok wat taik jerr…. teringin nak jadik pencacai kerr???… Kalo aku tau dia dok kata gitu kat org lain…. aku sepah2 kn brg dlm setor tuh… biar dia kemas blk….. dlm setor tuh…. bile brg kurang jerr… aku cover ngan name aku sendiri…. aku kate aku amik utk kegunaan pentadbiran… lupe nak rekod jerrr…. tp, ko bleh plak sesuke hati ko kate budak curi brg setor…. time aku amik alih keje org dulu…. byk gak aku clearkn taik2 yg org tinggalkn.. tp, x derr plak aku dok jaja sane-cnie yg aku dok cuci taik org…. kalo aku nak citerr….mmg pjg… da bleh wat novel da… tp, aku jerrr malas nak bukak citerr…. tp, today… aku mmg x bleh sabo ngan manusia nih…. aku x pernah nak celako kn org… ari nih… mmg aku CELAKO kn org…. mane2 format yg aku wat tuh… ko dok sedut…. tp, bile suh ko wat…. hampeh!!!… sume bende ko x tau!!!…. kalo ikutkn hati yg marah nih…. nak jerr aku printkn borang option bersara awal utk ko…. keje nak sampe 58 thn… tp x produktif wat perrr!!!….. duit nak…… dulu kate aku mcm2… susah nak mintak brg laaa…. leceh laaa… hah!!!…. yg ko tuh???…. wat harta opiz mcm harta sendiri….. suke sgt wat tuduhan melulu…. da laaaa………. jgn sampe aku wat surat terbuka utk ko plak…..


There was an error in this gadget