PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

RAMADHAN DATANG LAGI…

Aku rase x terlewat lg utk ucapkan slamat berpose kpd korang sumerrr yg berpose… Last year, aku x dpt berpose coz mabok2… Harapan aku thn nih plak…. kunun2 nak pose penuh…tp da terkantoi laa plak… adeshh!!!…..

Ramadhan kali ni aku rase penat skeet… ngantuk..letih…. c kecik tuh laaa… Weekdayz punyerr menu bukak pose aku beli kat bazaar ramadhan jerr…. x larat aku nak msk wei…. sampe umah pun da kul brape…. x dan nak msk… dan msk nasi jer.. tp, weekend pun ade gak aku msk utk juadah bukak pose…..



0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget