PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

REGCURE..OPTIMIZE YOUR PC

aku dpt mende alah nih drpd kak nurul w/pun sbenarnyerr dtg dr jaa…. aku da try kat pc opiz aku… so far, OK laaa…. not bad… aku rase pc aku da laju skeeet…huhu….

regcure pic regcure pic2 regcure pic3regcure4 regcure5 regcure6 regcure7 regcure8

korang carik laaa kat memane… aku x tau…

aku dpt nih pun sbb kak nurul kasi…

tp, kalo jaa x kasi kak nurul…

aku pun x tau gak mende nih…huhu



2 cakap-cakap:

pu3mawar said...

mcm nie nak kena bagi akak upah nie...

princess_eryna said...

hehehe.... amboi... dia dpt free... nak kene upah plak da...

There was an error in this gadget