PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

SURAT TERBUKA UNTUK KAK NOR…

kak,

aku x kisah kalo ko nak bace blog nih… aku pun x kisah kalo ko bace… selama nih aku cukup sabo ngan ko kak… tp,aku x sangka yg ko da aibkn aku depan depa… ko wat tuduhan palsu kak… ko kate aku bomohkan ko… ko biar betul kak…. aku rase ko yg guna bomoh….jgn ingat aku x tau kak…. tp, aku diam.. aku x ckp kat sape2 psl tuh…

kak,

sbenarnye byk yg aku x puas ati ngan ko kak… start aku report duty..sampai laa aku kuar dr situ… aku mmg da x tahan ngan ko kak… ko mmg keji kak… psl borang induksi tuh, idea aku kak… tp ko ngaku ko punye… aku mmg bengang time tuh kak… bengang sgt…. tp salah aku gak,… bg tgk ko draft tuh….

kak,

aku ingatkn aku je yg x ngam ngan ko… tp, ramai lg… depa sume bukan suke ngan ko tp x tunjuk… aku lain… kalo aku x suke.. aku tunjuk… coz aku bukan hipokrit kak… aku bukan mcm ko… depan aku bukan main baik lg… tp, kat blakang aku… ko kutuk aku mcm2 kak… ko kate aku x wat keje… ko x nampak kerr??… kan kerr ko da amik keje aku… dah tuh???… aku nak wat keje ape????….

kak,

aku mmg marah ngan ko kak… marah sgt2… tp, x pe!!!… akhirnye, depa tau kak… depa tau sape yg benar & sape yg salah………..



2 cakap-cakap:

pu3mawar said...

hehehehheh
ko rin buat akak terkejut beruk ajo...
mati mati akak ingat kak nor yg kat sini...

princess_eryna said...

heheheee.... sori kak..... bukan kak nor yg tuh..... sat lg kalo wat jugak.... ade laa surat terbuka utk depa2 tuh....

There was an error in this gadget