PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BOIPREN LAMA III

yg nih aku kenali sehari selepas aku ngan c ‘B’ break off…

hampeh kn???…

mamat nih aku kenali ngan name ‘W’…

dia sorang musician… Guitarist…

dia baik orgnyerr…

menyayangi aku…

tp, syg!!!

w/pun perkenalan kami x cukup lama…

tp, aku mmg syg kat dia…

kami cuma sempat berkasih 6 bln jerr…

tuh pun sbb KAWAN BAIK aku da tikam aku dr blakang…

depan mamat tuh dia BURUK2 kn aku…. S**t btol laaaa….

tp depan aku…. BUKAN MAIN BAIK lg….

C****a punyerrr kwn….

dia diPERANGKAP oleh KAWAN BAIK ku itu….

KAWAN BAIK ku itu telah BERASMARADANA ngan BOIPRENnyerrr sehingga MENGANDUNGKN anak luar nikah… tp, BOIPRENnyerr x nak bertanggungjawab….

sudahnyerrr, c ‘W’ nih laa yg jd PAK SANGGUP…



4 cakap-cakap:

aku^aine said...

ye ke kak?cam dalam drama plak..teruk kalau dapat kawan camtuh...tak selamat hidup

princess_eryna said...

tuh laa pasal... lame gak akak sakit jiwa....heheheeee

aku^aine said...

akak..wahh..banyak kenangan ex boyplen eyh..huhuhu..saye pun banyak start dari cinte monyet sampai cinte manusia sampai dah takde cinte di hati..hehehhe

princess_eryna said...

heheheee... tuh pun ade lg sorang yg tertinggal tuh...huhu

There was an error in this gadget