PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

BOIPREN LAMA III

yg nih aku kenali sehari selepas aku ngan c ‘B’ break off…

hampeh kn???…

mamat nih aku kenali ngan name ‘W’…

dia sorang musician… Guitarist…

dia baik orgnyerr…

menyayangi aku…

tp, syg!!!

w/pun perkenalan kami x cukup lama…

tp, aku mmg syg kat dia…

kami cuma sempat berkasih 6 bln jerr…

tuh pun sbb KAWAN BAIK aku da tikam aku dr blakang…

depan mamat tuh dia BURUK2 kn aku…. S**t btol laaaa….

tp depan aku…. BUKAN MAIN BAIK lg….

C****a punyerrr kwn….

dia diPERANGKAP oleh KAWAN BAIK ku itu….

KAWAN BAIK ku itu telah BERASMARADANA ngan BOIPRENnyerrr sehingga MENGANDUNGKN anak luar nikah… tp, BOIPRENnyerr x nak bertanggungjawab….

sudahnyerrr, c ‘W’ nih laa yg jd PAK SANGGUP…



4 cakap-cakap:

Anonymous said...

ye ke kak?cam dalam drama plak..teruk kalau dapat kawan camtuh...tak selamat hidup

princess_eryna said...

tuh laa pasal... lame gak akak sakit jiwa....heheheeee

Anonymous said...

akak..wahh..banyak kenangan ex boyplen eyh..huhuhu..saye pun banyak start dari cinte monyet sampai cinte manusia sampai dah takde cinte di hati..hehehhe

princess_eryna said...

heheheee... tuh pun ade lg sorang yg tertinggal tuh...huhu