PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

MINGGU YANG MELETIHKAN…

23/02/09
Aku amik cuti pd tarikh nih… Bukan aku sorang je cuti… Abg pun amik cuti skali… Abg nak settle kn hal2 yg patut d settle kn & aku plak g check up kat tempat biasa laaa…. kat klinik seksyen 7 tuh… so far, sume ok tp ari nih x check HB plak… aku kene pose start kul 10.00 mlm coz soknyerr aku nak kene minum air gula… check diabetes plak…

24/02/09
Ari nih aku kene g klinik lg… Pg lg aku da smpi klinik da… Pepagi tuh kene amik darah dulu… Pas amik darah, aku kene minum air gula… Ya Allah!!!… manis gile babeng tul… Rase nak muntah… 2 jam pas minum air gula tuh kene amik darah lg skali…. da settle sume tuh, aku blk opiz… tp, aku rase cam lalok skeet pas minum air gula tuh… x pernah aku minum air semanis tuh… pening tul laaaa…. sampai2 jerr kat umah, aku terus terbongkang… lembik semacam jerrr badan… menggigil & menggeletar 1 badan… teruk tul penangan air gula tuh…. mcm nak kejang otot2 rasenyerrrr…..

25/02/09
Ari nih aku g klinik lg… check BP plak… tp ari nih jap jerrr da settle… Kul 9.30 aku da ade kat komuter 19… lusa plak nak kene g klinik lg…. aduh!!!…. letih laaa….

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget