PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

KAKIKU….

bengkak

nih laaaa gambo aku punye kaki di minggu2 terakhir nih…. bengkak kn???… mak mertua aku kate, kalo bengkak tuh da surut maknanyerrr da dekat nak bersalin laaaa tuh…. harap2 mcm gitu laaaaa hendaknyerrr…. ramai gak yg tegur pasal bengkak kaki nih…. nurse suh letak atas bantal… sume tuh aku da wat da dr ari tuh lg… sblm nih bengkak gak tp kejap2 jerrr… tp 2-3 minggu nih, x mo surut2 plak tuh…. nak wat camnerr kn????…. k laaa…. cukup laaa dulu utk N3 kali nih….. sok lusa kalo aku rajin, aku update laaaa blog nih….huhu

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget