PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

KAFE AN-NURS…

Semalam aku, abg ngan adik ipar aku g mkn kat luar…pusing2 gak carik tempat mkn yg best kat area kg. subang tuh… aku siap msg kak nurul lg… tanye kat mane tmpat mkn yg best… huhu…. kak nurul bgtau de amour ngan lesung kat subang perdana… tp, disebabkn da lapo sgt2…. kami lepak kat kafe An-Nurs jerrr…. Bleh tahan laaa mknn dia…. Abg plak kate air dia sedap…. Adik ipar aku yg blanjerr smlm…. da dpt gaji laa kate kn…. makan free…. tuh yg lg menambahkn kesedapan mknn tuh kn…hehehee…. aku nih…. pantang jerrr ade mkn free… mesti sapu punyerrrr… tp tgk gak laa menu… kalo pebret tuh…. i’m the 1sr person laaaaa yg g survey dulu…. k laaa… nak sambung keje…

1 cakap-cakap:

pu3mawar said...

ayor serbet dia sedap.... 9 bandung campuq soda... merveles...)

There was an error in this gadget