PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

CHECK UP + SAKIT GIGI LAGI…

Pg td aku g check up lg… Cam besa laaa… Appointment kul 9.00 pg tp tetap lambat gak… Kul 10 lebih kot br aku punye no. giliran naik… Memula tuh, aku kne jumpe JM laa cam besa… Pas tuh, kne jumpe doc laaa plak… ape ntah yg JM tuh x puas ati… cam besa lerr… HB aku tetap cam gitu gak… kalo 2 weeks ago, 9.0%g… today plak naik 0.1%g jerrrr… Tuh pun, sbb mlm td aku ratah hati ayam… ratah pun seketul je.. aku try gak mkn w/pun tekak x bleh nak terima… That’s mean, spanjang minggu nih aku kne gak paksa mkn bende alah tuh… Tuhan jerrr yg tau betapa seksanyerrrrrr tekak aku… Next appointment plak 23/2/09 nih… Da start da seminggu skali check up… Slagi x branak, slagi tuh laaa kene g check up tiap minggu…
Kite stop cite psl check up erk… Nih, aku nak habaq kat korang laaa… aku tgh kesakitan gigi nih… Gigi gerham aku pecah lg… gigi yg nih dekat ngan gigi yg aku da cabut ari tuh… Kurang kalsium lg laaa nampaknye… Hehehe…. mane tak nyerrr… dok berebut ngan baby dlm perot nih laaaa… bile sume da bg kat baby, mama dia plak yg kekurangan kalsium… teruk gak kn?… Ok laaa…. chau cin cau…

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget