PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

check up + LMD…

hasil ujian darah
today aku p check up lg… mcm slalu laaa… result ujian HB mmg kurang memberangsangkan… kat atas nih aku boh result ujian HB pg td…. HB aku kurang lg 0.2% compare ngan result 2 weeks ago… ntah laaa… aku da mkn ubat follow ape yg JM tuh arahkan tp result tetap same… teh, kopi,soya… sume aku da x minum… tp time mak aku pregnant dulu pun cam gitu gak… HB bawah 9%g… nak wat camnerrr????… blk dr klinik td aku singgah k4.. kononnyerr nak tlg update kn buku ASB abg… tp disebabkan terlalu ramai org yg beratur… aku cancel niat baik aku tuh… aku pun p laa cili padi food court tuh… pusing punye pusing, jumpe laa stall yg jual hati ayam… aku pun beli laaa mknn kat stall tuh… w/pun tekak aku x lalu nak mkn tp aku gagahkn jugak… ye laaa… aku pun nak baby dlm perot nih sihat… bukan baby jerrr,mak dia pun nak sihat gak…. harap2 x de ape2 laaaa yg berlaku time melahirkn nnt… kengkawan doakn erk…… kite abih kat cnie pasal check up… masuk bab keje plak…
lmd yg bengong
da laaa aku masuk lambat today, LMD plak x bleh bukak… tp kat PC aku jerrr… PC lain bleh…. tambah2 plak today is monday… lg laaa tension… aku tgh rajin nak wat keje tp disebabkn sistem LMD x bleh bukak… aku pun meng’update’ laaa blog nih…… aku update guna windowa live writer tau… aku x bukak internet pun… melalui WLW nih kite bleh update blog ngan cepat tanpa bukak blog kite… lupe kn laaa erk……
borang PK yg melambak
disebabkan LMD yg x bleh nak bukak, byk laaa borang yg aku x bleh nak key-in… nih laaa dia borang2 yg ter’stop’… nih yg bln januari punyerrr… yg februari ade laaa 1-2 borang baru dpt td….huhu….

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget