PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

Semalam + ari nih…

aku x tau laaa asal smlm aku rase letih sgt2… bukan stakat letih tp ngan kpala2 aku skali trase cam nak pecah… cam nak hantuk kat dinding jerrr… sampai jerr kat umah… tuka baju.. aku terus baring atas katil… aku rase x larat sgt2… abg kejutkn aku utk solat maghrib & sambung tido… aku tertido sampai kul brape ntah… abg kejut solat isya’ plak… da bangun tuh.. aku rase panas sgt… siap berpeluh2 lg… sakeet kpala sgt2 sampai kn trase biji mate tuh mcm nak tersembul keluar dr tempatnyerrr…. kesian plak kat abg… abg iron sendiri baju keje dia mlm td… abg gak basuh baju… nak wat camnerr kn???… da aku x sihat….
today plak, aku duty tepon… nih laaa keje yg aku paling boring skali… da laa sakeet kpala smlm x ilang lg… kene plak jaga tepon…. nasib baik laa aku ade bwk laptop… x de laaa boring sgt… leh laaa curik mase tenet…. huhu…. kononnyerr aku nak wat rekod manual utk kes aduan & retrenchment… tp, x dan gak…. tepon asyik berdering jerrr…. boring tul… rase cam nak cabut jerr wire tepon tuh… hahahaaa… k laaa…. nak tido!!!!…. niteeeeee…

1 cakap-cakap:

pu3mawar said...

cabut aje... officer pun bukan sume yg jawab.... hahahahhaha

There was an error in this gadget