PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

letihnyerrr...

seminggu-dua nih aku trase sgt2 letih.. aku pun x tau same ade letih disebabkan keje or bwk baby nih... da masuk 8 bln da... x sangka tul kan???... that's mean, aku kaween pun lebih kurang tuh laa kot... x sampai pun setahun jagung lg... aku letih sgt skang nih... da start da sakit2 blakang... sakit pinggang... baby dlm perot nih pun da makin lasak... yg x tahan tuh, asyik nak ke toilet jerr... nasib baik laaaa aku da pindah dok depan... kalo x, penat gak nak berulang dari blakang ke depan tuh... camnerr la agaknyerr erk rupa aku skang nih???... ade org kate aku agak berisi... ade plak yg kate kurus... ntah lerrr.... janji aku sihat... x mcm time awal pregnant dulu.... time tuh azab bg aku.... langsung leh nak bangun... bangun jerrr pitam... bangun jerr pitam.... susah tul kan jadik pompuan nih... tp x pe laa... nih lerrr pengalaman terbaik bg org2 pompuan.... pengalaman yg org lelaki x akan rase sampai bila2 pun.... arghhhh!!!!.... letihnyerrr aku.... ngantuk pun ye gak... sok nak kene duty kat kaunter lg.... tang kaunter bleh tahan lg... tp, tang tepon tuh yg aku tension... malas laaa nak citerrr... LU PIKIR LA SENDIRI... tuh kate nabil raja lawak laaaa... aku x kate....

1 cakap-cakap:

jesnita_ns said...

biasa arr bila dh sarat peknen ni kita akan letih skit..pastu tido pn x lena kan..sbb baby dh makin beso sesak je nafas bila baring...tp seronok kn

There was an error in this gadget