PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

bz koje + mkn + update blog = ????….

today, walaupun aku byk keje tp aku masih bleh meng’update’ blog… huhu… kalo ikutkn keje, mmg TENSION!!!… so, pandai2 laaa kn… x kan tuh pun org nak ajo… hehehe… tp td agak clumsy skeet laaa… konon2 TKSU nak dtg kul 2 nnt… nasib baik laaa dia x jd dtg… sok plak daaaa… aku nak mkn ape erk???… nak g subang parade, malas… nak g wak, lg laa malas…. nak g cafe bwh nih… mcm da boring… bukan ape… sbb aku x tau nak mkn ape today… tekak x brape sihat lak today…..perot plak meragam… x tau laaaa… k laaa… nak p carik mknn kat sape2 yg ade gudang mknn laaa… ade ati lg nak mengunyah nih……………

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget