PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

check up....

ari nih aku ade appointment kat klinik seksyen 7.. aku sampai agak awal jugak... sejam sebelum appointment... berat aku da tambah 2kg berbanding last 2 weeks... skang berat aku da jadi 52.6kg... tapi, aku still ade problem ngan darah... this week darah aku kurang 0.5g% drpd 9.5% last 2 weeks.... aku pun tak tau ape puncanye.... tapi, kalo tak silap laaa kan... sepanjang 2 week nih, aku ade mkn mknn yg bersumberkan soya... teh... doktor da bagi pantang kat aku... wat mase nih jgn amik tuh sume tapi aku balun gak coz da ade depan mate.... hahaghaaa.... hasilnye, aku kene marah ngan JM pagi tadi... boleh JM tuh kate aku mkn ubat tak follow arahan yg dia bagi.... nyaris2 nak marah gak tadi... tapi da salah sendiri kan.... nak wat camne????..... tapi kan, time aku amik obimin... mcm da elok daaa... bile start mkn saferon, darah kurang plak daaa... ntah lerr... kerr badan aku tak sesuai & tak mo accept saferon tuh... huhu... tak pe!!!... kite tunggu lagi 2 weeks... ape plak result yg kuar... next appointment on 18/12/2008.... harap2 ok laaa hendaknyeerk.... korang sume doa2 kn laaa erk........... ok laaa.. aku nak wat keje............. kang ade plak org marah........

1 cakap-cakap:

pu3mawar said...

sape yang nak mare.... "makcik" tu kah?

There was an error in this gadget