PESANAN PENTING DARI PENAJA!

About Me

My Photo
RinnAzrinah
Alam Budiman, Selangor, Malaysia
I am Sabahan! 'Aku,saya,me,I,kami,kita' bagiku maknanya tetap sama..
View my complete profile

ENTRI POPULAR SEPANJANG MINGGU

budak genius....

sejak smlm lg aku rase x puas hati... aku rase korang pun tau cite pasal budak genius tu kan?... aku bukan ape.. aku x puas hati pasal budak tu, pemimpin2 kite sebok nak selamatkan dia... sdg kan dia bukan laa warganegara Malaysia.. da sah2 yg dia tu warga britain.. mak dia je yg lahir kat Malaysia... dia g blajo pun Malaysia yg support... da tuh, x hargai plak... patutnye, nak tolong org pun biar laaa bertempat... dr dulu lg aku x puas hati pasal budak genius tu... wat pe nak membazir bg bantuan kat dia?... sdg kn kat dlm negara kita ni masih ramai yg perlu kn bantuan... kita bg support dia g blajo tp at the end, dia p tuka jd warganegara britain plak.... x berbaloi tau... wat pe kite nak sebok2 pasal dia..... yg patut kite pk skang nih camnerr nak tlg selamatkan org2 yg da murtad tu kembali ke pangkal jalan?.... tu yg kite kene pk.... lantak p laaa budak genius tu.... lagipun, dia bukan MELAYU JATI.... bapak dia pakistan.... korang pk laa sendiri.... baik kite same2 pk camnerr nak satu kn MELAYU yg da pecah-belah kat Malaysia nih.............. aku da bosan daaaa..........

0 cakap-cakap:

There was an error in this gadget